Welcome to the ARNU Box Forum

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up
  1. Greetings all! We have now released Pure Linux 4.0.6 which is Kodi 17.5 and now has Emulationstation. It is currently for 64bit devices (Mach 10 64bit, Mach 10 64bit V2, Novem)

  2. Greetings all! We have now released a 32Bit Pure Linux 4.0.7 which is Kodi 17.6 It is currently for 32Bit devices Mach 10 & Mach 8
  3. Please do not discuss, post or link about 3rd party add-ons / applications. If we see a post that violates this, we will warn you and delete your post. Thank you
  4. If you are having issues and technical problems relating to ARNU Box products (not 3rd party applications) and are not being answered on the forum, please email us sales@arnubox.com . Thank you!

No access to arnu box settings

Discussion in 'News and Firmware Updates' started by Crustyswede, May 4, 2018.

  1. Crustyswede

    Crustyswede New Member

    The last few days, I have not been able to go into arnu box settings to check for updates.
    I’ve rebooted, turned off, unplugged. Nothing works to stop the error: “ system settings error” check log for details. The only thing left is to wipe it clean. If I can. Any help would be greatly appreciated.
    It’s a Mach 10 64 bit pure linux. Love it!

    Thanks.
  2. AccordXTC

    AccordXTC Administrator Staff Member

    Hello Crustyswede

    Your only option at this point would be to do a hard factory reset. This will bring back your settings



    Also once this is done, make sure your on the latest firmware which you can find in the system settings and then go to Update and check for update.
  3. Crustyswede

    Crustyswede New Member

    That’s what I thought.

    Thx for the quick reply.
    AccordXTC likes this.
  4. zkiwi

    zkiwi New Member

    Not sure if you have done a factory reset yet but if not try going to Maintenance and clearing the cache and deleting all icons or images or whatever the other option is. I had this same issue when the boxes internal memory was close to full. I thought it was using my USB drive but it was storing to the boxes internal storage.

Share This Page